Financieel gezond in Haarlem

Budgetbeheer, budgetcoach of budgetscan in Haarlem

Heb je financiële hulp nodig en woon je in Haarlem of omgeving? De budgetcoach van My Life Budget biedt diverse mogelijkheden, zoals budgetbeheer en budgetcoaching om je financieel gezond te houden of weer te krijgen. Lig je wakker Budgetbeheer, budgetcoach of budgetscan in Haarlemvan
je financiën en wil je weer kunnen slapen? Heb je schulden en ben je op zoek naar rust en overzicht? En wil je af van de stress van incassobureau’s en deurwaarders aan de deur? Of heb je helemaal geen schulden maar wil je gewoon alleen eens samen kijken naar je inkomsten en uitgaven? Dan kan My Life Budget je helpen. Voor een goed voorstel voor je specifieke situatie kan je vrijblijvend contact met mij opnemen. Hier alvast kort wat mogelijkheden over budgetbeheer, budgetcoach of budgetscan in Haarlem:

Budgetbeheer

Wil of kan je niet meer zelf voor je financiën zorgen? Groeien de schulden je boven je hoofd? En is bewindvoering niet nodig, dan is budgetbeheer een goede oplossing.

Doel van budgetbeheer als je geen schulden hebt: van je beschikbare budget leven terwijl je zeker bent dat alle vaste lasten en andere uitgaven gewoon uitgevoerd worden.

Doel van budgetbeheer als je wel schulden hebt: aflossen van alle schulden en ondertussen van vast budget kunnen leven zonder stress van schuldeisers, deurwaarders, enz.

Op basis van je inkomsten, uitgaven (en schulden) maken we een budgetplan. Aan de hand hiervan worden er maatwerkafspraken gemaakt met alle schuldeisers. Bij akkoord van alle partijen implementeren we het budgetplan. De budgetbeheerder verzorgt alle betalingen aan en communicatie met betrokken partijen.

Lees meer

Budgetcoaching

Kom je elke maand net weer geld tekort? Maar je hebt geen problematische schulden? Of ben je het overzicht kwijt? Je kan zelf je financiën beheren, maar wilt wel hulp bij het (opnieuw) organiseren van je huishoudbudget? Dan is budgetcoaching een goede oplossing.

We maken een overzicht van je inkomsten en uitgaven. Bekijken of er in de historie dingen ‘anders hadden gekund’. En we bekijken of er besparingen te realiseren zijn.

Doel van budgetcoaching: Je uitgaven afstemmen op je inkomsten. En weer grip en inzicht krijgen op je financiën.

Lees meer

Budgetscan

Verwacht je een ingrijpende gebeurtenis, zoals ontslag, scheiding, overlijden, enz.? Ook dan kan de hulp van een budgetcoach heel welkom zijn. Zijn financiële kennis en ervaring (ook over belasting, toeslagen, pensioen, huis en hypotheek, verzekeringen; kortom zo’n beetje alles wat bij elk ‘gemiddeld’ huishouden kan voorkomen) en het objectief inzicht hierin kan voor ieder eenhandige hulp tot onmisbare informatiebron zijn. Bij het nemen van beslissingen, het maken van keuzes, het inschatten van de gevolgen van deze keuzes en gebeurtenissen.

En indien nodig kan hulp van een bekende specialist uit het netwerk ingeroepen worden. My Life Budget is aangesloten bij een netwerk van specialisten op allerlei (relevante) gebieden en specialismen.

Lees meer

Meer weten over de diensten van My Life Budget?

Wil je graag meer weten wat My Life Budget voor je kan doen? Neem dan contact op!

Betrouwbaar Kiwa gecertificeerd

My Life Budget is ingeschreven in het Kiwa register. Dit houdt in dat My Life Budget door Kiwa is gekwalificeerd om het vak van budgetcoach uit te oefenen volgens de vastgestelde normen op basis van NEN 8048-1. Doordat My Life Budget ieder jaar verplicht is om bij te scholen om de certificering van Kiwa te behouden bent u verzekerd van kwaliteit en vakbekwaamheid van uw budgetcoach. Meer informatie hierover vindt u op www.kiwa.nl/shv

KIWA