Sociaal-financiële zorgverlening

Mijn naam is Erik Honing. En ik ben eigenaar van My Life Budget.

Na ruim 15 jaar te hebben gewerkt bij een grote bank in Nederland, werd het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Eén waarmee ik graag mensen wil helpen die hulp nodig hebben bij hun financiën. Of het nou gaat om mensen met of zonder schulden, of mensen die om uiteenlopende redenen niet zelf voor hun financiën kunnen zorgen. Dat maakt niet uit.

Hierom heb ik o.a. een opleiding tot Budgetcoach gevolgd bij Learncare Academy, een toonaangevende opleider op dit vakgebied in Nederland. En tevens hierna gecertificeerd voor budgetcoach (SHV3) bij Kiwa.

Ik wil graag een bijdrage leveren aan diegenen die daar specifiek behoefte aan hebben, om weer rust en balans in hun leven te brengen door middel van het op orde brengen van hun financiën. Uiteraard is hierbij privacy gerespecteerd en gewaarborgd.

Ook voor diegenen die er nu vanuit gaan dat ze ‘mijn hulp’ nu niet kunnen betalen, wil ik er zijn. Het is dan mijn uitdaging om in het totaalplaatje van alle inkomsten en uitgaven hiervoor toch ruimte te vinden. En meestal lukt dat.

 

Meer weten over de diensten van My Life Budget?

Wil je graag meer weten wat My Life Budget voor je kan doen? Neem dan contact op!

Betrouwbaar Gediplomeerd

My Life Budget heeft de opleiding budgetcoach van Learncare succesvol doorlopen. Dit houdt in dat My Life Budget het vak van budgetcoach kan uitoefenen volgens de vastgestelde normen op basis van NEN 8048-1.

Bovendien zal My Life Budget zich periodiek bijscholen om de kwaliteit en vakbekwaamheid van uw budgetcoach te waarborgen.

Tevens is My Life Budget aangesloten bij de NVVBS (Nederlandse Vereniging voor Budgetcoaches en Schuldhulpverleners), een gespecialiseerde branchevereniging om de belangen van zowel budgetcoaches, schuldhulpverleners en budgetbeheerders én hun doelgroepen te behartigen.

Wat vinden anderen van My Life Budget:

 by simone on My Life Budget

Vorige jaar de stap genomen om hulp te zoeken bij mijn financiële problemen. Ik kwam bij Erik terecht. Reageerde snel op mijn hulp vraag en oordeelde niet en dat was fijn. Erik zorgde voor hervinden van de balans tussen in en uitgaven en regelde betalingsregelingen. Antwoord en handeld snel bij vragen via mail of app. Nu anderhalf jaar later kon ik Erik bedanken voor zijn inzet en diensten. Lees je dit en heb je nog enige twijfel of schroom; ik zeg doen! Financiële rust brengt ook rust in lijf en geest en dat is zoveel waard..

 by Rob on My Life Budget

Ik ben erg tevreden over Erik en hem dankbaar voor zijn hulp. Altijd bereikbaar en als er iets geregeld diende te worden, altijd paraat om te helpen of ergens een regeling te treffen. Hij heeft mij ook meer inzicht gegeven hoe ik financieel zaken anders aan kan pakken, wel zo fijn voor in de toekomst! Heb 2 jaar ervaring met Erik en indien je in de financiële problemen zit, zou ik Erik c.q. deze organisatie van harte iedereen aanbevelen!

 by Anna on My Life Budget

Ik heb een hele goede ervaring gehad met Erik, ik ben hem dankbaar dat ik nu alles voor elkaar heb. Met alle vragen kon ik bij Erik terecht en hij loste het op.
Erik bedankt voor alles wat je voor mij gedaan heeft en ik kan iedereen aanbevelen om als je iemand nodig heeft om
alles weer in het gareel te krijgen ga naar Erik my Life budget

 by Alev on My Life Budget
Geen zorgen over mijn financiën

Ik ervaarde veel stress om mijn financiële overzicht te behouden en om mijn veel te regelen. Het is heerlijk hoe Erik alles voor je regelt en oplost. Het bleek dat ik bijna 1800 euro nog terug kon krijgen van de belastingdienst. Erik is hier achter gekomen. Ik ben erg blij met zijn hulp.

 by Ruby on My Life Budget

Na een tijd mijn rekeningen niet te (kunnen) betalen, post niet open te maken en vooral het overzicht kwijt te zijn kreeg ik hulp van Erik. Erik helpt met geduld en begrip en neemt je de zorgen uit handen. Na ruim een jaar heb ik alles afgelost en heb ik geleerd hoe ik voortaan mijn eigen financiën goed beheer. Ik kan het iedereen aanraden!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»