Reviews en ervaringen

Hieronder kan je je ervaring met My Life Budget delen. Klik op de button en geef je mening:

 

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

My Life Budget
Average rating:  
 12 reviews
 by simone

Vorige jaar de stap genomen om hulp te zoeken bij mijn financiële problemen. Ik kwam bij Erik terecht. Reageerde snel op mijn hulp vraag en oordeelde niet en dat was fijn. Erik zorgde voor hervinden van de balans tussen in en uitgaven en regelde betalingsregelingen. Antwoord en handeld snel bij vragen via mail of app. Nu anderhalf jaar later kon ik Erik bedanken voor zijn inzet en diensten. Lees je dit en heb je nog enige twijfel of schroom; ik zeg doen! Financiële rust brengt ook rust in lijf en geest en dat is zoveel waard..

 by Rob

Ik ben erg tevreden over Erik en hem dankbaar voor zijn hulp. Altijd bereikbaar en als er iets geregeld diende te worden, altijd paraat om te helpen of ergens een regeling te treffen. Hij heeft mij ook meer inzicht gegeven hoe ik financieel zaken anders aan kan pakken, wel zo fijn voor in de toekomst! Heb 2 jaar ervaring met Erik en indien je in de financiële problemen zit, zou ik Erik c.q. deze organisatie van harte iedereen aanbevelen!

 by Anna

Ik heb een hele goede ervaring gehad met Erik, ik ben hem dankbaar dat ik nu alles voor elkaar heb. Met alle vragen kon ik bij Erik terecht en hij loste het op.
Erik bedankt voor alles wat je voor mij gedaan heeft en ik kan iedereen aanbevelen om als je iemand nodig heeft om
alles weer in het gareel te krijgen ga naar Erik my Life budget

 by Alev
Geen zorgen over mijn financiën

Ik ervaarde veel stress om mijn financiële overzicht te behouden en om mijn veel te regelen. Het is heerlijk hoe Erik alles voor je regelt en oplost. Het bleek dat ik bijna 1800 euro nog terug kon krijgen van de belastingdienst. Erik is hier achter gekomen. Ik ben erg blij met zijn hulp.

 by Ruby

Na een tijd mijn rekeningen niet te (kunnen) betalen, post niet open te maken en vooral het overzicht kwijt te zijn kreeg ik hulp van Erik. Erik helpt met geduld en begrip en neemt je de zorgen uit handen. Na ruim een jaar heb ik alles afgelost en heb ik geleerd hoe ik voortaan mijn eigen financiën goed beheer. Ik kan het iedereen aanraden!

 by Karlijn

Na jaren stress over mijn schulden en geld kwam ik bij Erik terecht om voor mijn schulden een oplossing te vinden. Hij heeft in korte tijd met alle schuldeisers haalbare afspraken gemaakt om ze af te lossen. Ik heb er enorm veel rust van dat alles nu soepel loopt. Ben heel blij met zijn hulp.

 by Susan
Top!

Erik heeft mij op een hele vriendelijke en toegankelijke manier geholpen naar het op orde krijgen van mijn financiën. Ik heb maar een korte periode gebruik hoeven maken van zijn verdiensten, maar had het zonder niet zó snel gekund.
Een absolute aanrader.

 by Ricardo Kruis
Thanks

Ik was niet in staat om mijn uitgave patroon te bedwingen. Hierdoor had ik langzaam maar zeker een schuld opgebouwd bij de bank. Ondanks het feit dat ik verder altijd alles netjes betaalde was het toch hoog opgelopen. Hierom heb ik Eric ingeschakeld. Het was voor een periode van 3-4 maanden maar dit heeft mij wel weer bewust gemaakt over mijn uitgave patroon. Inmiddels ben ik weer goed onderweg en zullen mijn bank schulden snel afbetaald zijn. Thanks!

 by Anoniem

Wow, ik kan weer slapen. Niet dat m'n geldzorgen voorbij zijn. Maar ik hoef t zelf niet meer te regelen. Dat doet My life budget nu.
Ze betalen alle rekeningen enzo en regelen alles met schuldeisers.
En als ik iets nodig heb, krijg ik snel antwoord of dat kan of niet.
Ik ben zo blij. En over een tijdje van mn schulden af.

 by Jose
Blij en opgelucht

Na een veel te lange periode van stress en slapeloosheid door geldzorgen, incassoburo's, deurwaarders, loonbeslag, enzo was ik er helemaal klaar mee. Hopeloos was m'n situatie. Ik werd bijna m'n huis uitgezet. En had geen idee hoe ik dat moest voorkomen.
Toen ben ik gaan zoeken en kwam ik al snel terecht bij Erik van My Life Budget.
Hij heeft alles in kaart gebracht en heeft met alle schuldeisers regelingen getroffen om alle schulden af te lossen. Wat ik nooit had verwacht is 'm toch gelukt. Iedereen werkt uiteindelijk mee.
Ik krijg elke week een afgesproken vast bedrag op mijn eigen rekening. Hij beheert de andere rekening en betaald daarvan nu elke maand alle vaste lasten en aflossingen op de schulden.
Het duurt wel even, maar aan het eind van de rit ben ik helemaal schuldenvrij.
Ondertussen kan ik weer normaal leven, werk ik weer gewoon, slaap ik weer en ben ik weer 'leuk' voor de mensen om me heen.
Ik ben zo blij dat ik deze stap gezet heb. En dat Erik dit allemaal zo heeft opgelost.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»